Nu al Batibouwvoorwaarden!

Waardebon € 200 euro

Download hier.

Nu al Batibouwvoorwaarden!

Waardebon € 200 euro

Download hier.

Logo-Premium.png

+

Logo-Prestige.png

+

Logo-Trend.png

+

GAS

+

Hout

+

Nu al BATIBOUWVOORWAARDEN bij PerSempre

Welkom bij PerSempre, een zaak waar sfeervolle warmte centraal staat. PerSempre is sinds een 10-tal jaren de exclusieve invoerder van het merk Piazzetta in de BeNeLux. Wij werken samen met kachelhandelaars verspreid over België, Nederland en Luxemburg.

Piazzetta is een hoogkwalitatief Italiaans kachelmerk

Vandaag omvat ons assortiment zowel open haarden, als hout-, pellet- en gaskachels. Piazzetta kachels zijn de ENIGE kachels die hun warmte ONDERAAN uitblazen. Het unieke en gepatenteerde Multifuoco systeem, zorgt voor een gelijkmatige warmtespreiding in uw ruimte en kan zelfs de warme lucht kanaliseren naar aangrenzende ruimtes in uw woning.Zo kan een Piazzetta kachel een volwaardige verwarming vormen voor uw hele woning!

Vlam1.png

Pelletkachels

Piazzetta heeft een prachtig gamma pelletkachels en -haarden, en combineert degelijkheid en een prachtig design met energiezuinig verwarmen.

Een Piazzetta kachel is de enige pelletkachel die onderaan warme lucht uitblaast.

Een uniek systeem kan bovendien zorgen voor warmteverdeling naar andere kamers in uw woning. Bepaalde modellen kunnen ook worden aangesloten op radiatoren.

Hieronder de 3 lijnen pelletkachels van Piazetta

Pelletkachels Premium Line

De PREMIUM-lijn bestaat uit meer dan 25 modellen, zodanig dat elke klant wel een kachel vindt die aan zijn persoonlijke behoeften voldoet qua stijl en prestaties.

De Piazzetta PREMIUM-kachels kenmerken zich door de hoogwaardige materialen die gebruikt zijn:

 • Veel gietijzer in de branderkamer
 • mooie, handgemaakte maiolica bekleding, die niet alleen een esthetisch aspect heeft, maar ook geluidsisolerend werkt
 • degelijke, Duitse motoren in combinatie met het exclusieve Multifuoco Systeem.
 • multifunctionele afstandsbediening, waarmee u kan gaan programmeren op tijd en op temperatuur, voor een optimale energiebesparing. Nieuw op bepaalde modellen, is de nachtfunctie, waarbij u de ventilators kan uitschakelen op de laagste vermogens. De warme lucht wordt dan nog enkel verspreid via natuurlijke convectie, en u geniet in alle stilte van een aangename warmte.
C2-PREMIUM_P958-T.jpg
D2-PRESTIGE_P980.jpg

Pelletkachels Prestige Line

De PRESTIGE-lijn is het paradepaardje van de Piazzetta-pelletkachels.

Deze lijn bestaat uit 3 modellen, die zowel technologisch als esthetisch exclusief zijn, en die qua stijl in elk interieur passen, of het nu modern of klassiek is.

De afwerking van deze kachels is minutieus: hoogwaardige maiolica bekleding, volledig glazen deur met prachtig zicht op de vlam. Deze kachels halen een rendement van maar liefst 94% ! Door een systeem van dubbele verbranding is er geen aslade meer nodig en wordt een groot deel van de asresten naverbrand, waardoor u nog minder asresten heeft.

Pelletkachels Trend Line

Met de gloednieuwe TREND-lijn is Piazzetta erin geslaagd sterke prestaties en gebruiksgemak te combineren met een zacht prijskaartje.

 

De nieuwe lijn bestaat uit 7 verschillende modelletjes en kan terugvallen op de belangrijke Piazzetta-troeven zoals onderaan uitblazen, gietijzeren branderkamer en het exclusieve Multifuoco systeem. Hier is gekozen voor een performante basiskachel met minder opties: 

 • de afstandsbediening is optioneel
 • er zit geen pelletsensor in het reservoir
 • de bekleding van de kachel bestaat grotendeels uit hoogwaardig staal met toch een maiolica accent, om die typische eigenheid van Piazzetta te bewaren.
 • De ventilators zijn nog steeds van Duitse kwaliteit maar de afstand waarover u wil gaan kanaliseren, is beperkter.
E2-TREND_P163T.jpg
Vlam2.png

Gaskachels

Gaskachels vormen een nieuwe toevoeging aan het Piazzetta-gamma en zijn voorzien van een bijzonder efficiënte vuurhaard en extreem praktisch in gebruik. Ze worden aangesloten op LPG of aardgas en ingeschakeld met een eenvoudige klik van de afstandsbediening.

 

 

De belangrijkste voordelen van een Piazzetta gaskachel zijn:

 

 • veiligheid, flexibele uitvoerbaarheid, hoog rendement
 • de verfijnde maiolica bekledingen
 • het exclusieve multifuoco systeem, dat de warmte via geforceerde ventilatie uitblaast en eventueel ook warme lucht kan sturen naar aangrenzende ruimtes
 • het interieur bekleed met Aluker, dat dankzij zijn lichte kleur de helderheid van de vlam accentueert en zorgt voor een betere verbranding
Persempre gaskachels
Vlam3.png

Houtkachels

Houtkachels van Piazzetta hebben een optimaal warmterendement, een laag verbruik en een lange brandduur. Bovendien hebben deze kachels een verminderde uitstoot in de atmosfeer, volgens de Europese normen. Dankzij de speciale structuur van de kachel en de handgemaakte maIolica-elementen staat een Piazzetta-houtkachel garant voor een aangenaam stookcomfort. In combinatie met het Multifuoco-ventilatiesysteem kan de kachel nog beter aansluiten op uw behoeften, aangezien uw ruimte zo op een gelijkmatige manier wordt verwarmd, van vloer tot plafond.

Persempre houtkachels

Waardebon Batibouw

Geniet nu al van onze batibouwvoorwaarden!

Klik op de kortingsbon hiernaast om deze te downloaden en geniet van een korting van 200 euro bij aankoop van een Piazetta kachel.

 

Voor de voorwaarden: zie de waardebon.

waardebon-batibouw-2017.jpg
Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.